Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 11Sexul este o știință exactă combinată cu artă pură deci nicidecum nu poate fi „facultatea vieții”.

Divorțurile, medicamentele de potență, de mărirea penisului, uscăciunea vaginală, premenopauza, operațiile plastice, înșelarea, minciuna demonstrează cruntul adevăr a ceea ce vă spun.

Sexul demonstrează indubitabil că ‘las că știu eu mai bine” nu are nici o valabilitate sau aplicabilitate.

Oamenii nu sunt animale…deci ceea ce credeți că simțiți adică faceți din instinct sau că „nimeni nu sa plâns până acum” demonstreză contrariul.

Ba mai mult!

„Profesorii” din filmele porno, serialele siropoase sau filmele de mare succes cele 69 de umbre ale lui Gay sunt doar petarde ca vă distrag de la o realitate cruntă.

Cât de cruntă???

Mimarea orgasmului ani de zile, impotență considerată normalitate, ejaculare precoce considerat act sexual normal, libidou scăzut și uscăciune vaginală reprezentând rutină în viața de cuplu, etc.

Sexul a evoluat???

Magazinele care vând produse sexuale se bazează doar pe două lucruri esențiale…medicamente ce stimulează și vibratoare exterioare.
Înțelegeți???

Sexul reprezintă din punct de vedere fizic o intromisiunea care azi constituie o invazie astfel că femeile își găsesc plăcerea prin stimulare externă.

E prea greu???

Păcat că nu înțelegeți că lungimea, grosimea, adâncimea și lățimea nu contează în IUBIRE!

Dar poate chiar e prea mult și chiar le știți pe toate astfel că nimeni nu vă poate învăța pe voi.

Până atunci însă gândiți-vă bine pentru că fiind înconjurați de atâta minciună nu ști când vi se întâmplă vouă iar atunci devine prea târziu pentru „niciodată nu e prea târziu” este doar o altă minciună.

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/