Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 04Tipurile relațiilor și de ce CĂSĂTORIA NU FUNCȚIONEAZĂ!

Alegerea partenerilor în relații se bazează prima dată pe instinctul primar!

Adevărul este că DUMNEZEU…nu ne-a făcut pe toți frumoși!

Dar ce este frumusețea sau ce este creația lui Dumnezeu când azi există operațiile plastice în care doctorii repară ce A CREAT DUMENZEU „greșit” iar voi oamenii îi bateți obrazul pentru că nu va făcut…AȘA CUM VREȚI VOI!

Sau mai corect…AȘA CUM DICTEAZĂ SOCIETATEA!

Încă de mici alegeți frumusețea însă evident porniți pe drumul greșit în care părinții (asta dacă nu sunt prea ocupați cu jobul sau plecați la străinătate să vă facă vouă viitorul” vă mint că voi…VOI SUNTEȚI CEI MAI DEȘTEPȚI, FRUMOȘI, INTELIGENȚI ETC.!

Acest lucru se revede în societatea în care azi…INDIFERINT CINE EȘTI TU …TU LE ȘTI PE TOATE CU DEDETOATE!

Evident încă de mici primiți acea PALMĂ în care ceilalți copii râd de voi , din diverse motive și vă zdruncină credințele implementate de părinți!

Este acest lucru un buliyng sau poate fi un adevăr!

Răutate sau nu când fetița sau băiatul vă refuză că ei/ele vor pe alții acest lucru devine PRIMA ȘI CEA MAI PREGNATĂ TRAUMĂ!

Apoi în disperarea de a arăta că a fost doar o eroare în care” copiii” nu știu că sunt mici alergați în adolescență să confirmați ceea ce „ dar eu credeam altceva”.

Eșecul va fi foarte mare pentru fetițele care se îndrăgostesc de băieții mai mari , mai frumoși , mai ‘maturi” dar bine-nțeles care are adidașii de firmă că așa sunt prinții din poveștile spuse de bunici ( pentru că părinții sunt prea obosiți ca să le ofere copiilor viitorul multe visat de ei dar care ei nu l-au avut în copilărie).

ȘI…ȘOC!

Băieții aceia aleargă după fete mai mare care au auzit ei că fac…ca să nu termine clasa a 12 …virgini!

Deci băieții care are și iei haine scumpe trimise de la părinții care lucrează peste hotare să fie copii lor în rândul societății primesc o a doua traumă…au și ei adidași de firmă ca prinții în armură strălucitoare dar fetele nu îi vrea că…degeaba sunt ei copii cuminți…DAR NU E FRUMOȘI ADICĂ NU E CE TREBUIE!

După ce valul frumuseții trece…oamenii ajung pe rațional și astfel încearcă să își ia un egal/ă atăt financiar dar și social!

Deci încearcă tot felul de combinații Inginineri cu ingineri, doctori cu doctorițe, avocați cu avocate, apoi…gradul de avuție al familiilor, apoi fac schimburi, inginer cu doctorițe, avocați cu polițiste etc.

După un timp indiferent care este nivelul de inteligență vor realiza că pur și simplu…NU MERGE!

În lupta care devine și la propriu și la figurat un măcel în dorința de ași arăta puterea , inteligența și care a făcut pe care…TOTUL SE DESTRAMĂ!

Următoarea etapă este dorința acerbă de confirmare în care fiecare aleg un grad inferior sau superior pentru a încerca supunerea sau dominarea parțială…NU MERGE!

Următoarea etapă este căutarea PUTERII ABSOLUTE prin EU SUNT DEȘTEPT/Ă am tot ce vreau și îmi trebuie deci o să mă folosesc de Unul/ una și astfel se ajunge la cel mai crunt dezastru în care bărbați dăștepți cu funcții sau avuți aleg tinere fără nimic dar frumoase sau semifrumoase pe care le ajustează plastic , sau femei de afaceri care se căsătoresc cu antrenori personali sau colegi foarte tineri de birou dornici de afirmare pe care ele îi ajută în ascensiunea în carieră deci ei respectiv ele în cazu domnilor ar trebui…SĂ LE FIE RECUNOSCĂTOARE ȘI DEVOTATE pentru ceea ce primesc!

Evident că toată lumea știe că acest lucru nu funcționează!

Rămâne atunci…ceea ce rămâne pe piața la ghici pentru că după multe eșecuri divorțuri de ambele părți și bine-nțeles faptul că nu poți trăi singur…ALEGI CU CEEA CE TE ALEGI DOAR SĂ FIE CINEVA MINȚINDU-VĂ CĂ DE DATA ASTA MERGE!

Adevărul ???

MERGE! Dar cu un mare gust amar al compromisului în care amândoi ști adevărul în sufletele voastre !

ADEVĂRUL ADEVĂRAT!

www.psihoterapietimisoara.ro

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

https://cabinetpsihoterapie.business.site/