Distribuie aceste articol!
Pin It

 33785638 824874644364879 4321778401712013312 nToate bolile psihice sunt una și același lucru și au aceeași cauză!

A trecut prea mult timp în care din păcate oricât de mult sau străduit cercetătorii, medicina psihiatrică nu a evoluat sau cel puțin nu există absolut nimic care să vindece bolile psihice.

Indiferent pe ce sa încercat să se dea vina, lipsa serotoninei-dopamină, adrenalinei , geo-meteo dependenței, geneticii și transmiterii bolilor pe linia parentală, etc., indubitabil bolile psihice au doar un singur factor comun.

VIAȚA VOASTRĂ!

Atacurile de panică, stima de sine, anxietatea, depresia, gelozia, paranoia și da…și schizofrenia precum și toate bolile psihice identificate în biblia psihiatriei DSM 4 au la bază același factor comun…viața voastră.

TOT CE VI SE ÎNTÂMPLĂ ÎN VIAȚA VOASTRĂ AFECTEAZĂ MINTEA…ȘI VOI ASTFEL DEVENIȚI RESPONSABILI ÎN TOTALITATE DE SĂNĂTATEA MENTALĂ!

Evident se vor ridica voci care vor încerca să demonstreze contrariul însă este de-ajuns să fiți sinceri cu voi și chiar dacă invocați vârsta fragedă veți realiza că aceste lucruri au o esență.

Minciuna, dulcea minciună chiar dacă aparent va face să pară că ați trecut peste, că sunteți puternici, că nu e chiar atât de grav ÎNCERCÂND SĂ ACOPERIȚI GREȘELILE ȘI TRAUMELE TRECUTULUI vă vor da ÎNSĂȘI DENUMIREA BOLII PSIHICE.

Așa cum spuneam totul începe cu un pic de gelozie, lipsa somnului și stimă de sine scăzută ca apoi să se transforme în paranoia și schizofrenie ca să nu mai vorbim de depresii.

Evident că nimeni nu poate accepta bolile psihice pentru că toți ați trecut prin întâmplările vieții însă vă rog măcar să aveți demnitatea să nu vă mirați de unde a apărut atunci când mintea voastră nu va mai putea duce.

Până se va putea face transplant de creier, subconștient sau chiar operații plastice pentru înfrumusețarea modului de gândire sunteți direct responsabili de sănătatea creierului vostru.

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/