Distribuie aceste articol!
Pin It

46085516 944691625716513 5336311305512943616 n Unde să cauți fericirea vieții?

Răspunsul este unul simplu și știut de absolut toată lumea și anume, doar ÎN TINE ÎNSUȚI, însă de la a ști și până la a face este un drum lung și aproape imposibil pentru că apare nevoia de A FI și A AVEA.

Astfel că azi indiferent care ar fi bunurile, obiectele, propritățile,funcțiile etc. invocate de fapt totul se va rezuma la BANI.

Absolut uluitor este faptul că oamenii știu foarte bine că acești bani nu pot fericirea, toți oamenii la indiferent ce nivel se află au învățat acest lucru pe pielea lor însă fuga disperată după bani atrage ca un vârtej pe toți cei care uită în această viață...de ei însăși.

Chiar dacă invocați ca scuză că tot ceea ce faceți este pentru voi iar banii vă satisfac aceste nevoi nesecate de A AVEA sau A FI în această goană nebună de fapt vă pierdeți pe voi, fiecare dintre voi va realiza la un moment dat ceea ce spun însă important este cât de devreme veți putea să înțelegeți ca să mai puteți repara aceste lucru astfel încât să simțiți că puteți trăi fericiți această viață.

Niciodată nu este prea târziu este cel mai prost slogan aplicat în astfel de situații pentru că fiecare clipă de viață fericită pierdută nu poate fi înlocuită cu nimic.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie