Distribuie aceste articol!
Pin It

 45610248 941879819331027 4806728841345105920 nViața poate fi frumoasă dacă ști să îți alegi adevăratul drum pe care să mergi în această călătorie!

Alegerile pe care le faceți înaceastă viață vă aparțin, acțiunile pe care le faceți le faceți cu discernământ și cu tate acestea de multe ori oamenii se întreabă de ce ajung în astfel de situații când viața nu mai este frumoasă.

Acest lucru se datorează compromisurilor pe care le faceți și chiar dacă acestea par mici și insignifiante în timp aceste deplasări de la drumul normal duc la modificări majore.

Ca să fiu mai exact și ca voi să înțelegeți nu doar metaforic ceea ce spun imaginați-vă un exercițiu foarte simplu și anume 2+2=4,00000000000000000000001 care repetat în timp prin evoluția normală duce la o greșală foarte mare și evidentă a ceea ce ar fi o matematică elementară.

Evident tocmai pe acest exemplu oamenii speră și cred că mai există și alte soluții alte modalități de rezolvare și pot avea dreptate dar acest lucru complică și mai mult un lucru foarte simplu în care 2+2=4

Orice compromis care poate părea mic vă depărtează din ce în ce mai mult de ceea ce poate reprezenta fericire în viață și cum de fapt viața aceasta înseamnă sau ar trebui să reprezinte doar bucurie, împlinire de sine și multă pace interioară compromisurile vor face loc tristeții, supărării, îndoielii etc.

Din păcate compromisurile apar în viață sprijinit pe doi piloni care chipurile ar trebui să vă motive în această viațo, A FI ȘI A AVEA.

Iar aceste două lucruri crează competiția cu voi înșivă în care pare normal să te motivezi în viață pentru a te bucura cu ea.

Și unul și celălalt vor aduce compromisul în viața voastră însoțit de toate consecințele care fac ca la final să vedeți că sunteți foarte departe de a vă fi trăit o viață cu adevărat frumoasă.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie