Distribuie aceste articol!
Pin It

646x404

Psihoterapeutul Cătălin Ilie, cunoscut în Timişoara ca Dr. Love, are de transmis un mesaj îndrăgostiţilor, de „Valentine`s Day“

Cătălin Ilie este alături de cei care vor să aibă o zi pe an în care să sărbătorească iubirea, fie ea Ziua Îndrăgostiţilor sau Dragobete, însă este de părere că oamenii trebuie să facă aceste gesturi mereu. „Aproape fiecare zi din calendar are atribuită câte o sărbătoare şi dacă nu are… noi vom inventa una! Sărbătorile înseamnă fericire. Aşa că ar trebui să fim cu toţii fericiţi. Asta ar înseamna ca rolul meu de psihoterapeut să fie inutil! Totuşi, să nu uitaţi că anumite sărbători sunt foarte importante şi chiar trebuie sărbătorite în fiecare zi, nu doar o dată la an: ziua voastră de naştere, ziua îndrăgostiţilor şi naşterea domnului Isus Cristos!”, a spus psihoterapeutul. De Valentine`s Day, Dr. Love are câte un mesaj atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

„Un bărbat adevărat este acela care ştie ce vrea de la viaţă, iar atunci când caută iubire nu o caută în patul femeilor, ci în sufletul lor! Un bărbat adevărat este cel care aşteaptă o femei să îi ofere tot ceea ce este mai bun şi nu se grăbeşte să dea câte puţin la mai multe. Un bărbat adevărat este cel care ştie să stea într-o relaţie, bucurându-se de fiecare clipă petrecută alături de femeia lui fără să poftească la altele. Un bărbat autentic este cel care înţelege că femeile adevărate sunt preţioase!”, susţine psihoterapeutul Cătălin Ilie. „Este foarte greu să fii femeie, pe lângă toate problemele vieţii, pe care din păcate noi ni le facem, femeia trebuie să lupte cu ispita! Ispita este mult mai aproape de femeie decât de bărbat, deoarece femeia a mai greşit în trecut. De aceea, femeia este mult mai în gardă, mai atentă cu tot ceea ce se întâmplă, pentru că nu mai vrea să greşească. De aceea, o femeie adevărată este cea care ştie să tină o casă şi nu casa o ţine pe ea. O femeie adevărată este cea care ştie ce vrea bărbatul ei şi nu aşteaptă ca el să ceară în altă parte. O femeie adevărată iubeşte, pentru că ştie că ceea dăruieşte primeşte înapoi. Că viaţa fără iubire nu are sens! O femeie autentică este o femeie care doreşte un bărbat adevărat!", a spus Dr. Love.

 

Sursa: ADEVARUL.ro

Psihoterapeutul Cătălin Ilie, cunoscut în Timişoara ca Dr. Love, are de transmis un mesaj îndrăgostiţilor, de „Valentine`s Day“

Citeste mai mult: adev.ro/o2ik68

Psihoterapeutul Cătălin Ilie, cunoscut în Timişoara ca Dr. Love, are de transmis un mesaj îndrăgostiţilor, de „Valentine`s Day“.

Citeste mai mult: adev.ro/o2ik68