Distribuie aceste articol!
Pin It

 45610248 941879819331027 4806728841345105920 nAjută tratamentul naturist atacurilor de panică, anxietății sau depresiei?

Absolut orice faceți benefic pentru voi indiferent prin ce mijloace vă vor ajuta în lupta împotriva acestor boli psihice.

Atâta timp cât veți realiza și înțelege că atacurile de panică, anxietatea și depresia sunt probleme și afecțiuni psihice la fel ca oricare alte boli psihice.

În astfel de afecțiuni oamenii preferă să creadă că aceste stări, simptome se datorază altor afecțiuni fizice iar atâta timp cât își focusează atenția asupra acestora pierd timp prețios cu boala care îi afectează în mod real.

Însă atunci când veți începe să vă tratați cu adevărat pentru problema în cauză indiferent că apelați la medicamentele farmaceutice sau cele naturiste acestea vă vă ajuta.

Ca să puteți înțelege mai bine, afecțiunile psihice sunt cauzate de probleme de zi cu zi exacerbate prin potențarea cu anumiți factori sau prin cumul de probleme, traume purtate în timp și nerezolvate, etc.

Astfel că atunci când începeți să luptați împotriva acestor probleme evident că și un ceai cald este benefic pentru că tocmai începeți procesul de conștientizare, acceptare, înțelegere și calmare respectiv relaxare astfel ca mintea voastră intrată în tumultul zgomotelor gândurilor să poată reintra intr-un ritm normal de funcționare.

Absolut orice tratament naturist din farmaciile specializate sau orice medicamente recomandate de psihiatrii vă vor ajuta însă la fel cum trebuie să conștientizați faptul că atacul de panică, anxietatea, depresia sunt boli psihice la fel trebuie să înțelegeți că rezolvarea problemei 100% se va face doar prin confruntarea cu ea însăși.

Nici un medicament din lumea farmaceutică sau naturistă nu vă poate rezolva problemele existente în viața voastră.

Există două tipuri de acțiuni pe care puteți să le inteprindeți: fie rămâneți pe tratament medicamentos indiferent că este farmaceutic sau naturist toată viața voastră sperând ca afecțiunea să nu se agraveze sau să ia alte forme sau prin psihoterapie veți lupta asupra cauzei adică a problemelor și nu asupra simptomelor.

Trebuie să menționez că una dintre cele mai mari greșeli este faptul că oamenii cred că problemele se vor rezolva de la sine sau ei au capacitatea de a le rezolva singuri sau împreună cu apropiați ai lor, lucrul acest duce la îngreunarea luptei împotriva vindecării problemelor psihice înainte de agravare lor.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie

Timisoara

dr. Cătălin Ilie