Distribuie aceste articol!
Pin It

 646x4042Ce apare prima dată BOALA PSIHICĂ SAU BOALA FIZICĂ  ȘI…CARE ESTE LEGĂTURA ÎNTRE ELE???

Vă pot garanta că prima dată bolile psihice trag un semnal de alarmă pe care îl ignorați cu bună știință!

Abia apoi apar bolile fizice!!!

Bolile fizice sunt declanșate de bolile psihice pe care refuzați să le acceptați!

Orice computer virusat funcționează…dar funcționează defect!

Repercursiunile fiin enorm de grave când vă delăsați  în „las că știu eu” , „las că trec eu peste”  și cu siguranță treceți peste depășind momentul dar agravând boala psihică care va declanșa boala fizică.

Orice afectare psihică pe baza unor traume emoționale are un echivalent declanșator fizic.

Ca să înțelegeți mai bine raportându-ne la un exemplu metaforic azi când toate mașinile funcționează cu un computer de bord indiferent de problema pe care o întâmpină autovehiculul se va aprinde un semnal luminos sau auditiv în bord.

La început galben, vă avertizează că mai puteți funcționa până la cel mai apropiat service, apoi roșu care vă obligă să trageți pe dreapta fără a mai merge decât tractat și apoi semnalele sonore care vă arată gravitatea problemei.

Da …și aici funcționează „las că merge și așa” ,pe banii voștri ,pe siguranța vieții voastre și a pasagerilor voștri  ați luat o hotărâre smartă!

Piesele le puteți schimba, mașina o puteți schimba dar…viața voastră…NICIODATĂ!

DA!

ÎN ȚARA NOASTRĂ TOȚI SUNT DE TOATE CU DE TOATE MECANICI, FOTBALIȘTI, POLITICIENI SAU PSIHOLOGI cu siguranță voi le știți pe toate dar din păcate faptul că nu știți de fapt nimic se revede în divorțurile, sinuciderile, drogurile pe care le consumați și faptul că din libertatea în care ați născut ați transformat viața în robie.

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/