Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 10Când oamenii sunt supărați pe viața lor…caută sa se răzbune pe alții!

Este enorm de greu să poți ține în tine supărarea, tristețea și neîmplinirea precum și frustrările acestei vieți, oamenii au devenit azi…o oală sub presiune.

Astfel că există două variante posibile, explozia sau implozia emoțională iar acest lucru este foarte simplu de catalogat prin acțiunile din viața de zi cu zi.

Explozia o să o vedeți pretutindeni prin țipete, agitație, certuri, agresivitate, iar implozia  prin izolări, plâns necontrolat, sinuciderii, etc.

Și unele și altele sunt prezentate la televiziuni prin…povestea vieții, povestea din spatele talentului, sau știrile importante ale acestei lumi (vezi evenimentele curente).

Oamenii care își găsesc liniștea, pacea interioară și iubirea…PUR ȘI SIMPLU NU MAI FAC PARTE DIN ACEASTĂ SOCIETATE.

Acești oameni nu mai sunt competitivi, nu mai trăiesc după nevoile de A FI sau A AVEA, acești oameni evită cu bună știință conflictele sau chiar contactul cu lumea care…îi poate trage înapoi sau murdării.

Psihologic totul se caracterizează prin refulare și defulare însă mai ușor este azi să fi rău decât să fi bun de aceea veți observa că există oameni care literalmente stau la pândă să se descarce încurcându-vă pe voi.

Probabil de aceea nu înțelegeți ce înseamnă răutatea umană care de fapt reprezintă descărcarea cu bună știință a durerilor interioare prin și încărcarea celorlalți cu ele.

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/