Distribuie aceste articol!
Pin It

 46085516 944691625716513 5336311305512943616 nCredința, naturistele sau viața???

Încă de pe cele mai vechi timpuri oamenii de știință au căutat un remediu pentru bolile psihice dar după multe încercări nereușite au admis că acestea nu se pot controla.

Totul se datorează faptului că nici o operație, nici un medicament și nici chiar șocurile electrice nu pot rezolva de fapt  problemele din viață cu care se confruntă fiecare om.

Oamenii nu au fost de acord cu acest lucru și înarmați exact cu încăpățânarea cu care nu își recunosc bolile psihice au pornit ei singuri în căutarea unui remediu pentru a vindeca bolile despre care medicii nu știu, medicii bolilor fizice căci specialiștii psihici binențeles nu sunt luați în calcul.

Deci au găsit oamenii remedii pentru acest probleme neidentificate de lumea medicală???

Speranța moare ultima zice o zicală românească deci oamenii  încă mai încearcă, însă adevărul adevărat că azi nu există miracole în tratamentul bolilor psihice.

Pe de altă parte trebuie să recunosc cu plăcere faptul că, credința indiferent de religie poate aduce pacea și liniștea în viața oamenilor iar acest lucru este cunoscut încă din cele mai vechi timpuri.

La fel naturistele prin ceaiuri și de ce nu chiar medicamentele farmaceutice pot aduce liniștea și somnolența însă nicidecum vindecarea problemelor de ordinul psihic ci mai mult ca o gură de oxigen pentru a avea timp să vă concentrați și rezolvați adevăratele probleme din viață care vă afectează psihic.

Viața este viață și fiecare om decide cum o trăiește însă cu cât mai multe probleme apar în viața de zi cu zi cu atăt mai grave vor fi problemele psihice.

Cabinet Psihoterapie și psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie