Distribuie aceste articol!
Pin It

 73498006 1196664103852596 7105595170107686912 nCui aparține viața voastră?

evident că toată lumea știe acest răspuns, însă pentru a fi sigur vă voi spune din nou că viața voastră vă aparține vouă chiar dacă va fost dată cadou.

Deci cum se poate ca oamenii să își bată joc de viața lor?

Fiecare clipă , fiecare moment este mult mai important decât orice lucru material pentru care voi vă pierdeți viața în fiecare zi.

Oamenii se întreabă de ce o relație fără iubire nu poate să dăinuie chiar dacă au tot ce se poate și chiar mai mult decât l-ear trebui unor oameni, iar răspunsul este unul pe care fiecare dintre voi care trăiește un compromis îl știe.

Toate acele lucruri fără nici o valoare pe care voi la început credeți că le prețuiți atât de mult pur și simplu vă consumă viața iar asta este senzația pe care oamenii în familiile compromis o simt pe pielea lor.

De altfel dacă ați înțeles că fiecare om are viața lui de ce vă mirați că după o perioadă partenerii nu mai vor să facă parte din relațiile compromis?

Tocmai realizează că își dau de bună voie viața altcuiva fără să aibe nici o bucurie care să acopere golul lăsat de această acțiune.

Deci mai devreme sau mai târziu totul se termină pentru că o relație de iubire înseamnă o singură viață trăită de doi oameni pe când în relațiile compromis sunteți doar doi vecini de apartament.

Cui aparține viața voastră?

Vouă oameni buni, vouă și voi sunteți direct răspunzători de tot ceea ce vi se întâmplă în această viață, de fericirea, bucuria pacea și iubirea pe care o puteți avea sau…de tot ceea ce aduce A FI și A AVEA lucruri pe care le vedeți în fiecare zi în jurul vostru.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie