Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 10Cum poți IUBI în această viață.

Adevărul este că în căutarea IUBIRII oamenii au găsit doar…NEFERICIREA!

Nimic și nimeni nu poate da astăzi definiția IUBIRII chiar dacă unii încearcă să o exprime în muzică, cărți sau filme.

Cel mai grav însă este faptul că nici nu ați primit de acasă de la părinții voștri chiar dacă vă strigau în loc de nume…”iubireee”.

Există cineva însă care a spus cum trebuie să IUBIȚI cu adevărat și anume cu  MINTEA, TRUPUL, SUFLETUL ȘI TOATĂ PUTEREA VOASTRĂ, însă aceste cuvinte sunt greu de înțeles, greu de aplicat și cel mai grav este că oamenii lipsiți în răbdarea de a întâlnii ADEVĂRATA IUBIRE…acceptă compromisurile.

Oamenii se bazează azi pe emoții și trăiri și cel mai important pe faptul că gândesc!

FOARTE GREȘIT!

Tot cel ce învăța oamenii despre ADEVĂRATA IUBIRE atenționa că toate simțurile vă sunt amorțite și cel mai periculoși sunt cei care cred că știu sau gândesc.

Vedeți exact ca și produsele pe care le cumpărați indiferent de ce natură sunt vin la pachet cu o foaie informativă, manual de utilizare, prospectul medicamentelor, mod de folosire, mod de spălare, etc. dar pentru că sunteți prea grăbiți, prea încrezători, prea le știți pe toate, azi…în loc de IUBIRE aveți parte doar de NEFERICIRE.

Din păcate nimeni nu vă poate învăța sau atenționa cu nimic pentru că este foarte greu să accepți că…NU ȘTII,  însă devine de fapt foarte greu când știi adevărul dar te încăpățânezi să crezi că tu știi mai bine și că o să fie bine.

Toate aceste lucruri se vor reflecta în viața voastră în care azi uitându-vă în jurul vostru veți vedea atât de multă…NEFERICIRE!

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/