Distribuie aceste articol!
Pin It

 43115270 923978724454470 2137990627814539264 n
Cum să menții viața departe de atacurile de panică, anxietate sau depresie?

Cea mai mare problemă a vremurilor de azi este stresul!

Stresul favorizează apariția tuturor bolilor fizice ale corpului și este principalul cauzator al bolilor psihice.

Echilibrul unei vieți este dat de 3 ancore care bine întreținute vă pot ajuta să aveți o viață cât mai frumoasă: familia, locul de muncă și credința.

Indiferent care din cei 3 factori se perturbă existența celorlalți doi recreează echilibrul astfel că dacă sunt probleme la locul de muncă poți găsi liniștea acasă sau în credința pe care o aveți sau dacă aveți probleme acasă puteți găsi liniștea la locul de muncă și în credință.

Existența celorlalți doi factori în echilibru fac posibilă atenuării problemei în factorul destabilizat astfel încât tot ansamblul MINTE- SUFLET- TRUP să poată crea mecanismul depășirii situației revenid astfel în scurt timp la o viață liniștită.

Toate aceste lucruri presupun însă să aveți o familie bazată pe fericire, înțelegere, egalitate și iubire, să puteți avea un loc de muncă care vă face plăcere și vă reprezintă și binențeles să aveți o credință indiferent de religie cu care să aveți o legătură strânsă.

Evident că există mulți factori stresori sau evenimente externe de trioul echilibrului vieții care pot acționa asupra voastră însă atâta timp cât reușiți să mențineți integritatea lui acestea nu vor putea penetra producând dezechilibre majore.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie

Timișoara

dr. Cătălin Ilie