Distribuie aceste articol!
Pin It

 43115270 923978724454470 2137990627814539264 nDacă bolile psihice s-ar trata cu medicamente?

Ce frumos ar fi să nu mai existe boli, tote bolile din lumea aceasta să poată fi tratată cu un medicament și mai ales cele psihice.

Și așa trebuie să vă confruntați cu durerile și frustrările interioare mai trebuie să vă chinuiți și cu ascunderea , mascarea lor păcălirea oamenilor că nu aveți nimic.

Am întâlnit oameni de 14 ani pe xanax, 7 ani de cipralex, clorazpam, diazepam și tot felul de denumiri care mai de care mai sofisticate care mă întrebau…”eu am devenit dependent?”

De ce după ce oamenii iau tot felul de formule care mai de care mai revoluționare…boala tot revine.

Culmea culmilor este vă toată lumea a învățat  și recită sloganul „să tratăm cauza nu simptomele” însă cine vrea cu adevărat să trateze cauza?

Sa întrebat cineva vreoadată de ce apar bolile psihice???

Care sunt cauzele aparițiilor lor???

Ei bine aceste cauze pot fi infinite și pot avea intensități variate dar  adevărul simplificate este ceva ce vi sa întâmplat în viață împotriva voinței voastre, cu voia voastră prin deciziile și viața pe care voi ați dus-o și care ținut ascuns acoperită ca cocă plină de drojdie dospește crescând de la o zi a alta.

Aceste lucruri niciodată nu vor putea fi vindecate cu medicamente.

Ca să fiu mai explicit astfel să fiu pe ințelesul tuturor hai să începem să exemplificăm: un om a luat credit pe 30 de ani să ia o casă stresul jobului nevoia de a lucra pentru a putea plăti aceste datorii îi aduc atacuri de panică, anxietate și depresie . credeți că un medicament poate rezolva situația?

O femeie sa căsătorit pe interes pentru a avea o situație mai bună , este bătută , certată, învinuită, etc. toate acestea îi vor aduce stări de tensiune, lipsa somnului, scăderea stimei de sine, etc. Credeți că un medicament îi va rezolva problemele?

Oamenii ajung la divorțuri  datorită faptului că li se spune că „ nu te mai iubesc:) „, pentru că sunt prinși în curvie și acest lucru îi aduce la disperare , stări și decizii negândite  până la tentative de suicid. Credeți că un medicament îi va rezolva boala???

Exemplele pot continua dar cred că ați înțeles ceea ce vreau să vă spun însă din păcate….OAMENII NU VOR SĂ ACCEPTE ACEST LUCRU.

Trăind cu speranța că speranța moare ultima încă credeți că vor apare medicamente miraculoase să vă rezolve problemele vieții.

Oamenii au ajuns pe lună, tehnologia a evoluat, se poate clona orice azi însă medicamente pentru bolile psihice vor fi șisunt și vor rămânea aceleași cu același efec pe care îl știți totți cei care le consumați dar nu citiți prospectul lor.

Cabinet psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie