Distribuie aceste articol!
Pin It

  56157827 1026807457504929 7949109000237219840 nDe ce amanții /amantele vă vindecă de toate bolile?

Una dintre cele mai grave probleme ale acestor zile este să faci ceea ce nu îți mai place să faci!

Acest lucru este atât de toxic încât viața nu mai există iar acest lucru pur și simplu vă îmbolnăvește atât psihic cât și fizic!

Sunt multe lucruri pe care le puteți accepta în această viață și să le cărați în spinare toată viața cum de exemplu ar fi munca pe care o faceți.

La aceasta veți rezista pentru că din păcate aveți nevoie de bani să vă plătiți datoriile făcute pentru nevoile de zi cu zi.

Însă relațiile din compromis chiar dacă ați luat bani pe credit să vă faceți o casă , chiar dacă au trecut atât de amar de ani peste voi cu ‘și la bine și la greu ’ și indiferent câți copii ați făcut la un moment dat vă îmbolnăviți pentru că această relație vă va suge viața.

De aceea absolut oricine altcineva…va fi mult mai bun dacă vă va aduce acea “speranța moare ultima” și cum toată lumea crede în IUBIRE chiar dacă ea “trece prin stomac” și la un moment dat nimeni nu mai credea în ea înecată în grijile și datoriile vieții în care renumitul slogan românesc “ la’s că merge și așa”…acel cineva , oricine altcineva apărut în viața voastră e mai bun decât soțul sau soția voastră!

Toate bolile fizice, psihice, datoriile și tot ce vă mai apasă vor trece când căsătoriți se îndrăgostesc!

Însă ce nu știți voi sau nu vreți să acceptați niciodată este că dacă soțul sau soția  nu IUBIRe…vă garantez oficial că nici amanții nu sunt!

Ei sunt doar un xanax pentru bolile psihice…asta dacă înțelegeți ce vreau să spun pentru că expresia “ frecție la picior de lemn “este deja expirată!

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie