Distribuie aceste articol!
Pin It

46085516 944691625716513 5336311305512943616 nDe ce atacurile de panică nu se pot vindeca cu naturiste?

Răspunsul este atât de simplu încât devine de neacceptat.

Atacurile de panică sunt date de o problemă actuală din viața oamenilor care scot la iveală o problemă veche nevindecată.

Astfel că oricât de naturiste ar fi ceaiurile sau medicamentele pe care le luați problema de ansamblu nu poate fi vindecată ba mai mult datorită faptului că naturistele au ca scop ameliorarea simptomelor ( acțiunea acestora fiind majoritatea de calmare, relaxare) există problema foarte evidentă în care și problema actuală să fie îngropată alături de celelalte astfel ca după o perioadă să izbucnească sub forma unei boli și afecțiuni psihologice mult mai mari, iar așa cum spuneam de fiecare dată afecțiunile psihice indiferent de formă sau denumire sunt la fel de grave și intense iar cu cât amânați vindecarea lor cu atât devin aproape imposibil de rezolvat.

Același lucru stă perfect valabi și la medicamentele farmaceutice și absolut fiecare farmacist sau psihiatru care vi le va recomanda dacă îl întrebați vă va informa că aceste medicamente fie naturiste sau farmaceutice au ca scop doar ameliorarea simptomelor și nicidecum vindecarea problemelor psihologice.

Deci este de apreciat faptul că aceste medicamente vă vor relaxa sau destresa însă trebuie să înțelegeți neapărat că nu vă vor vindeca și mai ales să nu cumva să înțelegeți că după ce va detensionați puțin voi veți fi capabili să vă rezolvați propriile probleme.

Acesta este motivul adevărat pentru care naturistele nu vă vor vindeca atacurile de panică care netratate corect după o scurtă evoluție se vor transforma în anxietate și mai devreme sau mai târziu în depresie.

Vă rog să înțelegeți exact faptul că medicamentele au un rol pozitiv în tratamentul bolilor psihologice doar pentru simptome și nicidecum pentru cauză, dealtfel azi în lumea medicală este cunoscut faptul că nu este descoperit nici un tratament medicamentos fie naturist sau farmacologic pentru vindecarea bolilor psihice. 

Iar explicația este absolut simplă neacceptat de simplă și anume că aceste probleme psihologice sunt cauzate individual de fiecare om în parte prin deciziile și acțiunile din viața lor.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie