Distribuie aceste articol!
Pin It

 60344280 1052398861612455 9033540495325790208 nDe ce Doctor GOAGĂL nu vă este de folos ?

Internetul, virtualul fac parte din viața oamenilor azi însă nu tot ce zboară se și mănâncă.

Evident informațiile sunt bine venite întotdeauna și chiar pot fi de folos uneori însă în bolile psihice și mă rezum azi doar la acest lucru din păcate internetul nu vă poate fi de folos.

Indiferent despre ce afecțiuni psihică este vorba (sunt peste 400 de afecțiuni psihice specificate în DSM) internetul nu vă poate ajuta pentru că înainte de toate problema psihică trebuie identificată.

Pentru acest lucru trebuie o diagnosticare corectă iar azi chiar dacă în medicina modernă au apărut tot felul de aparate, electronice, mecanice, etc de vizualizare a problemelor atât interne cât și externe ale bolilor fizice tot medicul curant face interpretarea însă în bolile psihice nici nu poate fi vorba despre așa ceva.

Așa că oamenii fac cea mai mare greșeală când pe baza unor simptome ce par evidente își dau singuri diagnostic ba chiar încep tratamente fie că sunt naturiste sau farmaceutice.

Trebuie să vă spun neapărat că oamenii chiar știu când au boli psihice dar din păcate refuză să accepte acest lucru însă așa cum spuneam și vă voi spune de fiecare dată ne-tratarea la timp duce la agravare și imposibilitatea vindecării acestora.

Doctor GOAGĂL se poate aventura în a vă da indicații, prognostic , posibile tratamente, etc. însă vă rog să înțelegeți că acestea sunt informații generale care nicidecum nu vi se adresează vouă pentru că fiecare diagnostic este individual iar informațiile primite pe lângă faptul că nu vă ajută la nimic chiar vă pot agrava situația.

Vă rog să luați în calcul faptul că este vorba despre viața voastră, bolile psihice azi sunt prea prezente și există prea puține metode de vindecare chiar dacă piața este supersaturată de produsele farmaceutice sau naturiste acestea nu vor vindeca aceste boli psihice.

Singurul lucru care poate să vă vindece este psihoterapia, psihoterapia individuală pentru că aceea se adresează vouă și situației voastre nicidecum unei formule generale.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie