Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 10De ce medicamentele în bolile psihice…NU VINDECĂ!

Ca să putem discuta acest subiect trebuie să înțelegeți că aceste boli psihice indiferent de forma , încadrarea și denumirea lor pot apare…LA ORCINE!

Vă rog insistent să înțelegeți că mai degrabă decât să fie moștenite (lucru încă nedemonstrat științific) acestea apar în urma deciziilor, modului de gândire și acțiunilor din viața de zi cu zi.

Medicina a evoluat astfel că azi se pot înlocui părți, organe ale corpului nostru dar niciodată nu se va putea umbla la creier pentru a rezolva aceste probleme.

De ce? 

Pentru simplul fapt că aceste boli psihice ni se datorează așa cum spuneam nouă, deci nimeni nu te poate opera pe creier ca tu să scapi de atacuri de panică pentru că ai rate pe 30 de ani la bancă și pentru că ești surmenat de atâtă muncă.

Exemplele pot continua dar este mai bine să ating punctul culminant al faptului că…nici medicamentele nu vă pot rezolva problemele de zi cu zi.

Este de ajuns să citiți prospectul lor și o să vă dați singuri seama că substanța de bază este aceeași și  mai grav este că indiferent de afecțiunea psihică se folosește aceeași substanță.

Deci…rolul medicamentelor este de a vă liniști pe moment dar nicidecum de a vă vindeca.

Liniștea de moment , nu este o liniște naturală deci nicidecum nu sperați că „speranța moare ultima” și că faceți voi cumva” să treceți și peste asta”.

Bolile psihice nu stagnează , ele evoluează cu repeziciune și odată instalate foarte greu dispar.

Vă rog să înțelegeți acest lucru pentru că altfel apare o justificare care nu mai poate fi valabilă în zilele acestea…” dar nu am știut, dar nu am crezut că”.