Distribuie aceste articol!
Pin It

 45610248 941879819331027 4806728841345105920 nDe ce minciuna nu poate fi motivație?

În aceste zile oameni și-au pierdut motivația personală , poate din cauză că multe din nevoile lor chiar au fost îndeplinite.

Astfel că în majoritatea cazurilor oamenii au reușit să aibe un servici bun, un credit pentru o casă așa cum și-au dorit-o, o mașină și bine-nțeles o familie, iar apoi urmează copiii și pensia. 

Însă realitatea este de fapt că oamenii au obosit, au obosit în aș îndeplini niște nevoi și bine-nțeles pentru a plăti aceste nevoi nu mai au timp de ei însăși.

Atâta timp cât oamenii nu își cunosc valorile proprii, limitele de funcționare, etc. tot ceea ce credeți că poate fi motivație personală vă poate doborî atât psihic dar și fizic.

Evident că peste tot răsună sloganele motivaționale, cursurile de dezvoltare personală,  ajutoarele care vă pot netezi aparent calea ascendentă în care trebuie să mergeți în această viață, însă toate aceste lucruri vă vor extenua astfel că la un moment dat puteți îndeplini ceea ce v-ați propus dar din păcate ajunși acolo realizați că nu vă puteți bucura de aceste lucruri.

Înainte de a pleca la un drum, pe un drum în această viață este foarte bine să îți cunoști adevăratele resurse care te țin în parametrii normali de funcționare tocmai pentru a putea să te bucuri de viață.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie