Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 08De ce oamenii suferă după ce se despart???

Curios dar din păcate nu că au pierdut ceva frumos ci datorită faptului că celălalt pare că a ieșit mai bine din acest compromis.

De aceea o să vedeți goana de a demonstra că vă simțiți bine prin exacerbarea machiajului, cumpărarea hainelor fashion, mersul la sală sau chiar a…discotecilor.

Fiecare dintre cei doi divorțați prin diverse tertipuri vor dori să demonstreze că ei sunt cei ce sunt bine.

De ce?

ca să îl facă pe celălalt să sufere , să aibe regrete dar vă repet…nicidecum pentru a reface relația și chiar dacă ar fi așa după un timp tot acolo s-ar ajunge mai devreme decât vă imaginați.

Veți căuta să vă refaceți viața cât mai repede pentru că de fapt la prima vedere cel care rămâne singur este de vină dar și voi cei care credeți că ați găsit ceva veți ajunge tot singuri pentru că dacă nu vă vindecați…toate bolile trecutului și a fostei relații le introduceți și le repetați în noua relație.

Până nu vă vindecați nu puteți avea o relație sănătoasă și chiar dacă voi credeți că ați avut dreptate în vechia relație și nu ați greșit apare întrebarea cum de ați stat într-o relație bolnavă, toxică iar tocmai acest lucru vă învinovățește și pe voi.

Înainte de orice trebuie să fiți sănătoși la cap astfel viața voastră poate fi frumoasă fără să ajungeți să luați decizii care să vă facă o viață urâtă și foarte tristă.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică 

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie