Distribuie aceste articol!
Pin It

Poză
Depresia se poate vindeca!

Evident că acest lucru poate reprezenta o ușurare însă doar dacă alegeți calea corectă.

Științific demonstrat pentru o luptă eficientă împotriva depresiei se face un cumul de terapie cu medicamente împreună cu terapie psihoterapeutică.

Exact așa cum formulele de medicamente variază în funcție de anumiți factori și psihoterapie are mai mule forme de specialitate.

Dintre cele mai cunoscute terapii cu efecte benefice asupra depresiei am să enumăr Terapia Cognitiv Comportamentală, Gestalt și Terapia Pozitivă.

Din păcate oamenii fac două tipuri de greșeli în procesul de vindecare, aleg să mearcă pe calea cea mai rapidă adică medicamentele sau....merg către Psiholog și nu către un Psihoterapeut.

Este adevărat și faptul că oamenii cred că depresia se poate vindeca "de la sine" și de multe ori chiar așa este însă tot adevărat este faptul că depresia în astfel de "vindecări" reapare și reapare cu forțe mult mai mari făcând un cumul de probleme.

Alegeți calea corectă care de multe ori este foarte grea pentru că reprezintă confruntarea cu propriile probleme atât ale trecutului cât și a prezentului punând în pericol ceea ce credeți că ar reprezenta viitorul vostru pentru a scăpa de ceea ce înseamnă depresia.

Aledeți cabinetul de psihoterapie, terapeutul, doctorul psihiatru care formează o echipă în combatera depresiei pentru a vă putea bucura de o viață cât mai 
frumoasă.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie