Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 08Despre hoți de viață!

Cred deja că toată lumea a auzit de energii negative sau vampiri energetici și vrea să vă confirm acest lucru spunându-vă că este mult mai ușor să te încarci negativ decât pozitiv.

Însă în realitate există ceva mult mai grav decât aceștia și anume hoții de viață.

Aceștia sunt oameni care de fapt nu au nici o viață, nici un țel , încărcați de foarte multe frustrări ale trecutului lor maschează acestea prin nonșalanță, libertate, zâmbete și intră ușor în viața altor oameni ca parteneri de viață.

Apoi după ce au intrat pur și simplu se dezlănțuie cu posesivitatea gelozia și dorința acerbă de a transforma partenerul în ceea ce vor ei.

Este aproape imposibil să îi poți demonstra acest lucru, este imposibil să îl convingi să renunțe la astfel de acțiuni, ei fiind foarte pregătiți cu răspunsuri fixe și argumente la orice ați spune voi.

Chiar și atunci când se simt încolțiți ei se victimizează spunând că au vrut doar lucruri mici care ar fi pentru binele familiei.

În funcție de ceea ce sunteți voi , de cât de bine înțelegeți situația și puterea intelectuală cât și cea fizică și emoțională acești hoți de viață tot vor reuși să vă fure câțiva ani din viața voastră în care absolut to ceea ce este frumos dispar.

Din păcate sunt și oameni care acceptă acest lucruri mult timp, prea mult timp în viața lor ca să mai poată să se bucure cu adevărat de libertatea unei vieți frumoase.

Ceea ce este într-un fel bine azi dar eu personal nu sunt de acord este ușurința cu care oamenii merg la divorț, astfel că se poate scăpa de acești oameni însă să nu uitați că dacă nu ați înțeles nimic din chiar experiența voastră povestea se va repeta și cum la fiecare colț al vieții stă la pândă un hoț care abia aștepte să trăiască pe viața voastră sunt convins că spunând că oamenii nu se schimbă confirm ceea ce se întâmplă azi în România.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie