Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 10Multe minuni poate face medicina atât prin operații cât și prin medicamente, dar….SĂ VĂ REDEA SOMNUL…NICIODATĂ!

Noroc că în țara noastră oamenii sunt deștepți și descurcăreți și că …pot trece peste toate , altfel , trebuia să spun că nici BOLILE PSIHICE NU SUNT VINDECATE DE OPERAAȚII ȘI MEDICAMENTE!

DUMNEZEU???

Păi la câte probleme aveți și la câte pelerinaje ați fost, preoți cu har, excursii de lux la Ierusalim …BUNUȚUL DUMNEZEU DĂ DOVADĂ CĂ…NU EXISTĂ!

DOVADAÎ???

Bolile au rămas iar somnul…tot nu vine oricât apă sfințită turnați pe voi și acatiste ați pus la biserică!

Știți…am învățat și eu când am fost în Rusia că cea mai eficientă metodă de tortură nu este smulgerea unchilor , tăierea dinților cu flexul sau scoatere ochilor cu cuțitul înroșit în foc….ci…PRIVAREA DE SOMN!

Acest lucru dă cele mai bune și eficiente rezultate!

Știți …chiar este hilar dacă vă întrebați de ce nu dormiți!!!!!

Doctorii vor găsi tot felul de scuze, boli determinante, astrele, zodiacul, deochiul și vrăjurile, numele norocoase și cărțile de tarot…ÎNSĂ ADEVĂRUL ESTE CRUNT!

Probabil sunteți oameni respectați în societate, importanți, realizați, căsătoriți sau divorțați , cu copii sau fără , cu case de lux la satele din jurul orașelor , cu joburi importante …puteți AVEEA sau FI a zi ce vreți …dar…SOMNUL NU!

Acolo intervine subconștientul care e încărcat, care e îngrijorat, care e plin de frustrări și minciună, acolo voi cu vo…știți exact ce oameni sunteți și ce ați făcut pentru a AVEA și a FI!

Acolo nici o operație sau medicament fie chimic sau naturist nu poate acționa!

DE ACEEA NU VĂ MIRAȚI CĂ SUNTEȚI …PĂ DROGURI!

Dar nici ălea nu pot păcăli prea mult acest lucru bă mai mult…AGRAVEAZĂ PROBLEMA!

Deci …somn ușor, dormiți liniștiți în viața de zi cu zi că seara….

Eu…AM SOLUȚII…ȘI VĂ POT AJUTA…DAR …LA CE FERICIȚI SUNTEȚI PE FB…CRED CĂ VOI U AVEȚI NEVOIE…ALȚII!

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/