Distribuie aceste articol!
Pin It

 46085516 944691625716513 5336311305512943616 nDincolo de aparențe rămâne omul!

Indiferent cum, unde și în ce circumstanțe se naște omul este plin doar de lucruri frumoase.

Toate aceste lucruri frumoase sunt doar în interiorul lui, acolo este adevărata comoară, sursa de energie, fericire și bine-nțeles IUBIREA.

Toate aceste lucruri fac ca omul să fie om și cu adevărat să fie frumos.

Însă toate acestea nu sunt îndeajuns, de aceea oamenii caută frumusețea exterioară iar aceasta indiferent la ce se referă nu face altceva decât să murdărească interiorul.

întotdeauna oamenii au vrut mai mult și au fost călăuziți în viață că pot să aibe mai mult ba chiar au început să creadă că merită mai mult.

Ușor dar foarte sigur în această fugă disperată după toate frumusețiile, bucuriile și împlinirile exterioare au reușit să piardă tot ce este mai frumos în sufletul lor.

Astfel că nu este nimic curios când voi spune să vă uitați în jurul vostru azi și sunt convins că veți vedea metale prețioase strălucitoare, mașini cu mulți cai putere luminate ca niște ozn-uri, case mari și impozante pe mai multe etaje, haine de firmă croite de creatori celebrii însă din păcate nu veți mai vedea…OAMENI!

Oamenii sunt urâți și triști iar IUBIREA din păcate nu mai există pentru că nu îți poți bate joc la infinit de ceea ce ai avut și ai primit.

Dincolo de aparențe suntem doar niște oameni care așa cum am venit pe acest pământ tot așa și plecăm însă există o diferență majoră și anume că de născut ne-am născut încărcați cu lucruri frumoase însă de plecat din lumea aceasta plecăm încărcați cu ceea ce ați cumulat în această în sufletul vostru și vă rog să mă credeți, degeaba coșciugul e cel mai scump, costumul cu care ești îmbrăcat ca să fie mortul frumos e scump, parastasul e o masă la restaurante cu meniu îmbelșugat, slujba e făcută frumos de un popă și lăutarii cântă bine mortului…din păcate tot dezbrăcat pleci pentru că nimeni nu va lua în considerare frumusețile exterioare, decât voi oamenii care le apreciați atât de mult.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie