Distribuie aceste articol!
Pin It

60576613 1054943711357970 393082450676285440 n Fericirea este singurul indicator ce demonstrează absența problemelor psihice?

În aceste vremuri există teste care pot identifica orice în lumea medicală și pe lângă toate tehnicile acestea care reprezintă descoperiri majore mai exista până și câinii, câini care sunt azi dresați să descopere cancerul.

Toate acestea sunt în beneficiul omenilor care azi preventiv prin controale medicale pot identifica, contracara sau evita anumite boli înainte ca acestea să ajungă în fazele finale când intervenția devine destul de anevoioasă și rezultatele nu întotdeauna pozitive.

Cu toate acestea azi în lumea această dezvoltată științific, tehnic, tehnologic, informațional, etc. bolile psihice nu pot fi identificate, prevenite înainte ca acestea să apară.

Nu existe scanere, radiații, rmn-uri, substanțe de contrast sau reactori care să identifice atacurile de panică, anxietatea sau depresia.

Nu este totuși hilar acest lucru? Din păcate nu pentru că oamenii cred că niciodată ei nu vor avea probleme psihice și chiar dacă acestea ar apare în viața lor le depășesc ei cumva.

Cu toate acestea toți oamenii care au trecut prin bolile psihice au în anmneză o propoziție care infirmă tot ceea ce voi sperați "NU CREDEAM CĂ O SĂ MI SE ÎNTÂMPLE MIE AȘA CEVA!!!"

Evident occidentul a înțeles acest lucru și a început să prevină aceste boli psihice prin ședințe de terapie dar din păcate pentru țara noastră acest lucru este încă tabu, însă la fel de bine oamenii uită că, creierul nostru este cel care coordonează trupul nostru și că toate bolile fizice au o legătură strânsă cu acesta precum si faptul că imunitatea corpului este dată de integritatea și echilibrul mental ca să nu uităm metafora valabilă pe tot mapamondul că "peștele de la cap se împute"

Azi eu vă spun singurul test valabil în a identifica cu adevărat problemele psihice.


FERICIREA!

Iar acum mă bazez pe inteligența voastră, imaginația voastră și pe puterea adevărului dacă acesta este în voi astfel încât să nu mai intru în detalii să vă explic cum funcționează aceste lucru.

Cabinet psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătătlin Ilie