Distribuie aceste articol!
Pin It

 56157827 1026807457504929 7949109000237219840 nGelozia este cea mai gravă boală psihică!

Ea este cea care cuprinde aproape toate elementele majore ale tuturor bolilor psihice esențiale!

Paranoia, lipsa stimei de sine, hiperexcitabilitate nervoasă, consum nervos, lipsa somnului, gânduri negative constante, stări depresive, alterarea rapidă a stărilor prin trecerea de la veselie la supărare, posesivitate excesivă, tentative de suicid și se poate ajunge până la crimele abominabile când bine-nțeles se invocă…nebunia!

Acum…mesaj de interes pentru geloși…gelozia nu are grade de intensitate, ea doar atunci când este mascată pentru a găsi un partener pare mai mică în intensitate însă odată acceptată ea crește exponențial raportată la gradul de acceptare și suportabilitate a partenerului.

Din păcate acceptând sloganul “dacă nu este un pic de gelozie nu este iubire” oamenii prin necunoașterea lor sau lăsat vrăjiți de posesivitatea care părea grija, atenția necesară într-o relație de iubire însă…ceea ce lipsește și va dispărea cu desăvârșire este tocmai ceea ce IUBIREA adevărată oferă și anume…LIBERTATEA.

Din păcate pe subiectul IUBIRE nu am să mă lansez în acest post pentru că întotdeauna oamenii cred că știu ei mai bine ce știu și da de multe ori IUBIREA este asociată cu nebunia, pentru că oamenii renunță la bani, la școală, la familii și prieteni în numele iubirii făcând tot felul de sacrificii.

CEEA ce nu știți însă este că în IUBIRE nu se fac sacrificii, pentru că IUBIREA este pură, ea chiar vindecând boli și nicidecum aducând nebunia în viața oamenilor.

Ceea ce aș putea să vă spun este că IUBIREA este PLICTISITOR DE FRUMOASĂ și nicidecum nu are suișuri și coborâșuri ceea ce desființează absolut orice telenovelă încârligată a vieții amoroase.

Din păcate rămânem la gelozia care reprezintă o boală psihică și vă rog frumos să nu uitați că….întotdeauna gelosul va înșela primul.

Cabinet psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie