Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 08Ignoranța nu vă vindecă!

De multe ori oamenii cred că problemele trec de la sine, din păcate nu știu pe ce se bazează în această teorie.

Poate uitarea, poate sloganul binecunoscut al faptului că timpul le rezolvă pe toate să rezolve aceste probleme?

Pot cu certitudine să vă confirm că nu există uitare, și nu prin demonstrația științifică a faptului că aveți un subconștient ci exact prin bolile pe care le produc această uitare.

Uitarea forțată este de fapt o sedimentare în subconștient care la un moment dat în viața omului readuce la iveală problema într-o formă mult mai virulentă.

Frustrările bazate pe problemele trecutului cât și a ceea ce credeți voi că pot fi problemele actuale (acestea vor reprezenta de fapt problemele viitorului ele fiind în prezent doar trigger pentru problemele trecutului), declanșează bolile gigantice ale psihicului uman și anume atacurile de panică, anxietatea și depresia.

Probabil nu vreți să conștientizați însă azi cele mai grave boli psihice chiar acestea sunt , sunt bolile în care voi trăiți , simțiți frica, tristețea, gelozia, durerea, neîmplinirea ,neîncrederea, etc., pentru că în celălalte boli pe care voi vă imaginați că le trăiesc nebunii internați, de fapt aceia…sunt de fapt plecați “într-o altă lume” tocmai pentru că nu au rezistat acestor stări , trăiri și bine-nțeles emoții pe care nu au putut să le gestioneze și care au preluat controlul asupra vieții lor .

Ignoranța nu vă vindecă bolile ci le pregătesc pentru a avea intensitatea maximă.

Cabinet psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie