Distribuie aceste articol!
Pin It

 60344280 1052398861612455 9033540495325790208 nIMUNITATEA SAU INTEGRITATEA GÂNDIRII???

În aceste timpuri aproape toți oamenii vorbesc despre imunitate, tehnici de creșterea imunității, vitamine, combinații de alimente sau extracte naturale și chiar și exerciții fizice pentru creșterea imunității.

Imunitatea ar avea rol în a vă proteja de bolile existente și funcționa ca o barieră împotriva acestora însă la fel ca la toate bolile din păcate în care vă repeziți la combaterea simptomelor și nicidecum a cauzei și în cazul acestei imunități pierdeți esența.

Somnul, alimentația, vitaminele, sportul și tot ceea ce mai vreți și există pe piața farmaceutică și naturistă pot crește imunitatea însă baza imunității este creierul uman.

Astfel ca să înțelegeți mai bine și să vă explic pe înțelesul vostru dacă creierul prin modul de gândire, respectiv gândurile date de grijile pe care le aveți datorită nevoilor și acțiunilor de zi cu zi este afectat cu siguranță somnul vă este dezechilibrat.

Același lucru se întâmplă și la alimentație , atunci când grijile, necazurile, frustrăril se aglomerează în creierul uman mâncarea nu mai are gust, miros și este doar o acțiune de a vă ține în viață fie că slăbiți excesiv sau vă îngrășați consumând fără noimă.

Iar când luptele dorințelor, compromisurilor, invadează gândurile sportul nu are nici o eficacitate asupra sănătății umane.

Rezultă astfel că înainte de a acționa din exterior cu produse de creștere a imunității trebuie să lucrați din interior pentru ca acestea să funcționeze corect.

Vă reamintesc că orice problemă pleacă de la cap, mintea umană fiind computerul care controlează întregul sistem al apartelor locomotor, digestiv, respirator, etc.

Înainte de toate îngrijiți creierul golindu-l de toate excesele negative a frustrărilor, tulburărilor, nevoilor de a fi și a avea, construind doar pozitivul care vă poate ține imuni de multe boli în această viață.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie