Distribuie aceste articol!
Pin It

 adevarul1În pușcăria unei vieți de lux.

De ce oare lumea crede că fericirea stă în bogăție?

Orașul Timișoara este blocat de câteva zile cu traficul, mașinile înaintează cu greu și după o zi de lucru oamenii mai fac încă 2 ore până să ajungă acasă.

Închiși în mașinile de lux cu scaune de piele, mulți cai turația și extenuați degeaba , cu boxele care duduie de la o manea rătăcită sau știrile din jumătate în jumătate de oră care arată un viitor sumbru și un prezent dezastruos…oamenii au uitat să meargă pe jos.

Ajungând în vilele de lux de pe la marginea orașelor din foste zone agricole izolați în casă din cauza pandemiei sau a altor cauze, fiecare cu camera lui…au uitat ce înseamnă cu adevărat să fi o familie.

Cu căței de rasă care să le păzească casa, pești exotici sau chiar o grădină de flori….oamenii nu mai pot călătorii legați  de responsabilități inutile.

În relații compromise în fiecare cu treaba lui și ca să fiu mai concret fiecare cu viața lui extra cuplu în care așteaptă cu nerăbdare momentul să se….despartă după ce a apărut curvia în care cred că descoperă iubirea legați cu lanțuri de promisiuni deșarte în fața popilor , ofițerului de stare civilă, nașilor , nuntașilor care sau dat darul…nu o să simțiți niciodată cât de frumoasă este IUBIREA.

Cu servicii cu titluri importante și sofisticate, lipiți cu super glue de fotolii care nu vă aparțin tocmai să vă plătiți datoriile ratelor pe 30 de ani…uitați ce înseamnă plăcerea de a face ceea ce vrei.

Cu un servici în care nimeni nu te obligă să lucrezi mai mult de 8 ore dar cum responsabilitățile și deadline-ul vă presează ajungeți să lucrați DE BUNĂ VOIE ȘI NESILIȚI DE NIMENI 10-11 ORE PE ZI…nu mai știți ce înseamnă odihna.

Se mai întreabă azi cineva de ce este ROMÂNIA o țară tristă?

De ce există atât de multe boli?

De ce sunt atâtea divorțuri?

Și cel mai important lucru….DE CE ÎN ȚARA ACEASTA SUNT ATÂT DE MULȚI OAMENI NEBUNI???

Răspunsul este unul sigur….TOATE ACESTEA VI LE FACEȚI SINGURI DUPĂ MODUL VOSTRU DE GÂNDIRE ȘI BINE-NȚELES DE ACȚIUNE…de aceea în România nu sunt oameni nebuni ci doar pe medicamente.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie