Distribuie aceste articol!
Pin It

  73498006 1196664103852596 7105595170107686912 nÎnapoia tuturor lucrurilor financiare , materiale, sociale este doar un om in pielea goală!

Ne-am născut goi și toate valorile adevărate sunt doar în noi în sufletul , gândirea și bine-nțeles faptele noastre.

Evoluția înseamnă de multe ori involuție și de prea multe ori am demonstrat că oamenii pentru A AVEA și A FI se vând își vând propriile valori și credințe.

Culmea culmilor este că tocmai credința indiferent de credința lor de multe ori îi face să greșească pentru că oamenii cred că merită, merită o viață mai bună mai frumoasă însă chiar simplitatea acestei vieți reprezintă însăși PACEA, LINIȘTEA BUCURIA ȘI FERICIREA și tot ceea ce credeți voi că vă va afec viața frumoasă de fapt o urâțește.

Mai devreme sau mai târziu tot în pielea goală ajungeți și atunci descoperiți că toate hainele și Bling-Blink-urile strălucitoarea, titlurile impozante, nu reușesc să acopere decât pe dinafară ceea ce odată a fost un om și acest lucru nu pentu mult timp.

Culmea culmilor este că mai devreme sau mai târziu toți veți realiza că acest lucru nu merită din păcate însă va fi prea târziu și chiar dacă veți încerca să dați mai departe învățătura de viață , fiilor, nepoților, etc. acest lucru va fi ignorat.

Vă pierdeți ca oameni în fața banilor, vă pierdeți libertatea prin dorințele de a avea, vă pierdeți omenia atunci când aveți funcții și vă pierdeți sănătatea fugind să faceți toate aceste lucruri acționând prin prisma unor nevoi interioare mânate de niște forțe parcă de necontrolat.

Vă pierdeți ca oameni și nu realizați că frumusețea unui om este așa cum a fost născut…în pielea goală.

Cabinet psihoterapie și psihologie Clinică 

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie