Distribuie aceste articol!
Pin It

Indiferent cine sunteți mai devreme sau mai târziu vă veți confrunta cu bolile psihice!

Azi este inevitabil să nu apară problemele psihice în viața oamenilor, indiferent unde te situezi pe scara socială, economic , intelectual, vor apare într-o formă sau alta problemele psihice.

Viața trăită în aceste timpuri face ca aceste boli psihice (peste 400) să interfereze cu voi la un moment dat.

Fie că sunt date de problemele prezentului, fie că sunt create de traumele trecutului sau o combinație a celor două acestea încet și sigur se vor manifesta mai rapid decât orice boală fizică.

Vă rog să rețineți că toate problemele de la cap se trag și dacă cu mult timp în urmă aparent înainte se manifestau problemele fizice iar apoi cele psihice , azi totul a intrat într-un curs normal dacă se poate spune așa și prima dată se manifestă problemele psihice apoi cele fizice.

Semnalele date de apariția bolilor psihice au fost ascunse și ignorate mult timp pentru a nu trăi rușinea sau izolarea însă acest lucru azi nu mai poate fi considerat un subiect tabu.

Bolile psihice nu se vindecă de la sine , prin operații medicale și nici cu ajutorul medicamentelor , bolile psihice sunt date de probleme nerezolvate ale trecutului sau actuale cu care vă confruntați , situații la care nu faceți față.

Amânarea vindecării sau tratării lor nu face altceva decât să le agraveze devenind nevindecabile.

Absolut azi nimeni nu este nebun însă nu vă trebuie studii statistice ci este de ajuns să vă uitați în jurul vostru să vedeți ce se întâmplă și veți realiza ceea ce spun.

În formele incipiente diagnosticate corect și bine-nțeles tratate corect problemele psihice se pot vindeca!

Cabinet psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie