Distribuie aceste articol!
Pin It

 60038733 1047846192067722 8074155933678174208 nÎntrebați-vă singuri dacă vă este bine?

Pe răspunsul pe care o să vi-l dați veți realiza de ce vorbesc atât de mult despre minciuna care vă strică viața.

Ce înseamnă a vă fi bine?

Indiferent că viața voastră se bazează pe A AVEA sau A FI iar părerile vor fi împărțite în ceea ce înseamnă FERICIRE, SĂNĂTATE, PUTERE sau MINTE din păcate singurul lucru care vă face să fiți bine în această viață este cu totul altceva.

Evident azi viața înseamnă o fugă continuă pentru a avea de toate cu de toate și de ce nu chiar sunteți motivați pentru aceste lucruri prin slogane, prin exemple de viața a altora sau cine știe ce.

Adevărul este că această societate, această lume poate funcționa uman doar cu oameni care au astfel de credințe de idealuri și vise, însă ca să fiți bine vă trebuie altceva ce societății acesteia nu iar fi de folos.

PACE!

Pace în sufletul vostru vă trebuie pentru a fi bine, pace în mintea voastră vă trebuie pentru a fi liniștiți, pace în viața voastră pentru a vă putea bucura de viață.

Dar pentru a putea avea pace din păcate vă trebuie ÎNȚELEPCIUNE nicidecum minte, iar cine are înțelepciune realizează că nu îi trebuie nici de aia, nici de aia pentru că de fapt esența vieții nu stă în lucruri materiale precum nici în titluri.

Cu siguranță azi sunteți înconjurați de oameni care afișează bunăstarea, succesul, împlinirea dar cu siguranță tot voi vedeți la știri sau auziți cum tocmai astfel de oameni ajung să divorțeze, să se sinucidă , sau să li se termine viața foarte de tineri datorită unor boli apărute peste noapte.

Alegerea vă aparține, compromisurile și toate acțiunile voastre vă vor da răspunsul la întrebarea dacă, cu adevărat vă simțiți bine în această viață și atunci veți realiza cu adevărat cine sunteți.

Mai am o întrebare pe care mi-o ridic singur și anume ce veți face atunci când realizați că nu vă este bine?

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie