Distribuie aceste articol!
Pin It

 60344280 1052398861612455 9033540495325790208 nIubirea este ca un HIT…trecătoare…și devine OLDIEST BUT GOLDIEST dar nu ați putut să vă bucurați de ea la momentul potrivit.

Indiferent de cât de frumoasă este muzica…ea devine repede uitată după ce ați pus-o de prea multe ori pe REPEAT.

Rulată în primele momente la infinit….nu mai are nici o valoare și aruncată într-un colț așteaptă să vă aduceți aminte după ani și ani ca să o puteți numi OLDIEST BUT GOLDIEST.

Odată ce a trecut…A TRECUT și din păcate chiar dacă speranța voastră moare ultima…mă îndoiesc că veți mai avea parte de ea.

DE CE???

Pentru că absolut nimeni nu vrea să  SE VINDECE, SĂ ÎNVEȚE CEVA , SĂ ASCULTE DE CINEVA AVIZAT, SĂ ÎNȚELEAGĂ ȘI SĂ ACCEPTE CĂ…”las că știu eu mai bine”, „las că trec eu peste cumva cum am făcut și în trecut” că „ știu eu psihologie și citesc oamenii” sau chiar „ las că îl schimb eu” absolut ….NU FUNCȚIONEAZĂ!

Toate aceste lucruri plus faptul că …IUBIREA NU TRECE PRIN STOMAC….vă vor face să nu mai aveți liniște, fericire, bucurie (decât aia de moment când vă luați sau cumpărați ceva), sănătate!!!!!!!!!!!!

Vă bucurați de un HIT trecător și …DA!!!!!!!!!!!!….eu sunt cel care recunoaște că o „îndrăgostire” de moment vă pate scoate din aceste stări….dar asta nu justifică CURVIA SAU PROSTIA!

IUBIREA FACE MUZICA NU MUZICA FACE IUBIREA iar muzica iubirii este doar un hit după hit de aceeași doi interpretați care dansând aceeași melodie devin UNUL!

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/