Distribuie aceste articol!
Pin It

 catalinilie1IUBIREA NU ESTE O PROPRIETATE PE DOUĂ JUMĂTĂȚI…!

În IUBIRE nu ești proprietar pe jumătatea relației tale pentru că IUBIREA este un întreg.

Orice sudură, lipeală , orice încercare de compromis, improvizație de a face ceva să fie un întreg împotriva ceea ce a fost dat să fie din păcate nu poate dura ca un întreg.

Nu există PERFECȚIUNE, iar oamenii ar trebui să conștientizeze acest lucru însă relațiile fac ca doi oameni să devină UNUL astfel încât prin liantul IUBIRE să poată deveni PERFECT.

Astfel că IUBIREA apare sub două forme și anume, IUBIREA ACEEA DUMNEZEIASCĂ  primită cadou în care bărbatul și femeia devin un întreg iar completarea unuia cu celălalt nu are nevoie de nici un adjuvant pentru că cele două părți pur și simplu se leagă contopindu-se în întregul pentru care au fost creat.

Al doilea tip de IUBIRE este iubirea cu care oamenii au fost obișnuiți să creadă că poate fi vorba despre iubire o formă mult mai umană în care ceva emoții, activități comune de ce nu și o întâmplare mai…neântâmplătoare te pot face să crezi că este vorba despre IUBIRE.

Astfel că începe modalitatea de forțare a celor două jumătăți să devină un întreg lucru care din păcate nu va dura demonstrat statistic în numărul de divorțuri apărute datorită uzurii în timp, interperiilor sau bine-nțeles materialelor de labă calitate care nu au făcut posibilă această conjuctură.

Din păcate este foarte greu de acceptat aceste lucruri pe care eu le spun pentru că mai înainte de toate trebuie o credință ADEVĂRATĂ ca să puteți înțelege conceptul de IUBIRE și cum totuși toată lumea are azi credință este posibili să vă imaginați că la început poate fi vorba despre…IUBIRE.

Așa cum spuneam statistica contrazice brutal această credință a oamenilor prin cifre care ating deja limitele superioare făcând astfel posibilă teoria că…IUBIREA NU EXISTĂ!

Repet și vreau să mă fac bine înțeles….IUBIREA are 2 forme și doar un este posibilă, sunteți oameni așa că din păcate există mare șansă să vă referiți la acea Iubire…care NU ESTE IUBIRE!

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie