Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 10Libertatea de a fi liber!

Multe dintre problemele psihice se datorează faptului că oamenii își pierd libertatea și când spun acest lucru nu mă refer la pușcărie.

Libertatea de a fi liber se referă la lipsa datoriilor pentru care oamenii muncesc și se streseazâ, nu dorm și intră în panică .

Libertatea de a fi liber se referă și la animalele de companie dar și plantele pe care le aveți astfel că azi și când aveți liber nu puteți pleca liberi pentru că nu aveți cui să lăsați peștii din acvariu sau cine să vă ude plantele.

Libertatea de a fi liber se referă și la a pleca în această lume sau a petrece timpul cu cine vrei când vrei, iar asta se datorează și faptului că vă uniți “până când moartea vă va despărții” cu oameni pe care nu îi mai doriți lângă voi.

Libertatea de a fi liber se referă și la munca pe care vreți să o faceți și v-ar aduce bucurie zi de zi nicidecum la munca pe care o faceți pentru că trebuie să munciți să vă acoperiți datoriile.

Libertatea de a fi liber se referă la gândurile frumoase pe care le aveți în fiecare secundă când trăiți și simțiți fiecare secundă nicidecum la gândurile care vă copleșesc venite dintr-un subconștient prea încărcat.

Azi oamenii devin prizonieri ai acestei vieți datorită nevoilor de A AVEA și A FI trăind o viață captivă în care par că au de toate dar de fapt nu au nimic.

Din păcate libertatea azi are un preț prea mare pentru a putea fi cumpărată și cu toate acestea ați primit-o toți…PE GRATIS.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie