Distribuie aceste articol!
Pin It

 73498006 1196664103852596 7105595170107686912 nMai mult înseamnă mai puțin?

Oamenii au fost ghidați în această viață că pot mai mult, întotdeauna pot mai mult și acest lucru a devenit chiar motivațional...POȚI!

Oamenii pot să aibe mai mult, pot să câștige mai mult,  pot să învețe mai mult și exemplele continuă până la...poți să muncești mai mult dar toate aceste lucruri în care poți mai mult  au și o parte negativă, foarte negativă.

Mergând pe acest traseu bine bătătorit stabilit de o societate care dictează tonul din păcate veți realiza la un moment dat că ați putut mai mult dar aveți mai puțin...în viață, realizând de fapt că toată această energie motivațională care vă conduce în viață vă face să pierdeți însăși esența vieții.

Poate pe moment nu realizați dar viața trece și trece mult mai repede decât vă imaginați într-un ritm amețitor iar când o să vă treziți la o realitate cruntă în care ați putut mai mult și aveți de toate de fapt nu aveți absolut nimic.

Curios dar în această viață sunt și multe exemple pozitive în care mulți oameni au ales mai puțin și au cu mult mai mult în viață însă aceste exemple nu pot fi bune pentru o societate în care trebuie să existe oameni care VOR și POT MAI MULT astfel încât societatea să fie într-o continuă dezvoltare și evoluție.

Cred că nu mai trebuie să vă spun că toate aceste lucruri în care puteți mai mult și vreți mai mult hrănesc de fapt A FI și A AVEA care vin la pachet cu absolut toate afecțiunile psihice și când acestea apar în viața oamenilor tot ceea ce sunteți și ce aveți nu mai contează și bine-nțeles nu mai are nici o valoare.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică 

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie