Distribuie aceste articol!
Pin It

 46085516 944691625716513 5336311305512943616 nMai presus de orice este IUBIREA.

Azi oamenii au posibilitatea să aibe, să aibe aproape orice își doresc și astfel toate acele traume și frustrări ale regimului Ceaușist încep dispar.

Însă toate acele lucruri pe care oamenii le fac pentru a putea avea chiar dacă la suprafață aduc o împlinire, bucurie, satisfacție sunt și vor rămâne doar de moment.

De aceea nici nu mai trebuie să urmărim statisticile ci este de ajuns să vă uitați în jurul vostru și o să observați o Românie tristă.

Grijile nevoilor făcute de dorințele de a avea din ce în ce mai mult pentru care trebuie să munciți din ce în ce mai mult și să vă îndatorați prin credite au făcut ca unele lucruri să dispară din viața voastră.

Libertatea, naturalețea, individualitatea, fericirea, zâmbetul, și mute alte lucruri mărunte care erau atât de mari și importante în viața unui om.

Ce este cel mai grav este că a dispărut IUBIREA.

Ciudat este faptul că ea există pretutindeni și absolut toată lumea o accesează, la fiecare colț de bloc , de casă în fiecare zi, în fiecare oraș era o nuntă.

Toți oamenii cred că au găsit-o…cel puțin de moment, toată lumea crede că știe ce este și absolut cel mai grav ete că …TOATĂ LUMEA CREDE CĂ O MERITĂ.

Așa este…toată lumea o merită…însă?

CE FACEȚI VOI , CE OFERIȚI VOI ÎN SCHIMB CA SĂ O MERITAȚI DECI SĂ PUTEȚI SĂ AVEȚI PARTE DE EA…TOATĂ VIAȚA VOASTRĂ.

Ei bine acum oamenii la această întrebare vor da niște răspunsuri aproape identice și dacă stau bine și mă gândesc la un triaj mai atent vor rămâne 3 răspunsuri.

Vă rog bine să vă uitați în oglindă…în oglinda sufletului vostru , foarte bine și foarte atenți și o să râdeți voi singuri de aceste răspunsuri data asta dacă sunteți niște oameni realiști și conștienți de tot ceea ce sunteți.

Iar dacă nu vedeți sau nu vedeți bine, sau realitatea oglinzii sufletului alta…poate este timpul să ștergeți oglinda să o curățați sau chiar să o schimbați ca să puteți vedea bine de tot ceea ce ați devenit altfel niciodată nu veți putea beneficia de ceea ce se numește IUBIRE.

Și din păcate veți simți pe pielea voastră că absolut nimic din lumea aceasta materială nu are valoare în fața IUBIRII…nici măcar sănătatea iar ca să demonstrez gravitatea lucrurilor declarate vă fa conștienți că mulți oameni sănătoși cel puțin fizic sau omorât din…LIPSA IUBIRII.

Câte despre cei nesănătoși la minte…acest lucru nu este valabil în România unde…nimeni nu este nebun.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie