Distribuie aceste articol!
Pin It

 60038733 1047846192067722 8074155933678174208 nNevoia de a avea nevoi!

Azi nevoile umane depășesc cu mult prea mult tot ceea ce ar trebui să reprezinte baza vieții și tocmai acest lucru face posibil apariția bolilor psihice prin stressul continu în care oamenii fug pentru că au...nevoi.

În aceste vremuri tocmai nevoile de bază care asigură viața sunt lăsate la o parte astfel că somnul, hrana, sexul care sunt baza nevoilor fizilogice sunt lăsate la o parte și totul devine exact invers oameni cautând autorealizarea, respectul de sine și respectul celorlalți care nu ar fi rău dacă nu s-ar sări etapele necesare realizării acestor lucruri cu alte cuvinte este ca și cum am lua un copil de clasa întâi care abia învață bazele și îl trecem în clasa a 5-a asta în cel mai bun caz.

Toate aceste nevoi umane mai ales în România se bazează pe lipsurile avute care sau transformat în frustrări iar faptul că acum oamenii cred că a venit timpul când pot și mai ales merită au adus cu sine toate bolile psihice.

Azi puteți deveni și voi directori , munca peste program implicarea activă în țelurile companiilor care vă pot satisface și țelurile voastre vă pot aduce beneficii materiale, astăzi și voi puteți avea case mari cu multe camere chiar dacă de fapt aveți nevoie doar de o cameră, iar lucrurile stau la fel și cu mașinile cu mulți cai putere exemplele putând continua.

Pentru a realiza toate aceste lucruri care de fapt înseamnă încununarea succesului este nevoie de doi factori ori să munciți mult, mult prea mult sau trăgând tunuri.

Pentru indiferent care cale o alegeți din păcate veți plăti și plata se face cu viața voastră pentru că oamenii care muncesc să aibe o casă mare, o mașină mare,etc. nu vor avea timp de viață iar cei care trag tunuri mai devreme vor plăti cu însăși libertatea lor deci privarea de viață.

Evident aceste două exemple sunt extremele până la ele însă sunt bolile psihice, astfel că insomniile, atacurile de panică , anxietatea, depresiile și toate celălalte boli își fac prezența în viețile oamenilor care au aceste nevoi, nevoi de care într-o viață normală,sănătoasă...NU AVEȚI NEVOIE.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie