Distribuie aceste articol!
Pin It

 60344280 1052398861612455 9033540495325790208 nNoi controlăm mintea sau mintea ne controlează pe noi ?!

Tocmai acest lucru stă la baza faptului că oamenii nu cred că au nevoie de psihoterapeuți.

Absolut nimeni nu este nebun iar nebunia este înțeleasă ca și cum ar fi ceva din naștere,moștenit din familii care chiar au nebuni în arborele genealogic, iar acest lucru este complet absurd.

Oamenii cred că sunt stăpâni pe mintea lor și binențelos toată lumea gândește foarte bine, indiferent de studiile ,nivelul de pregătire sau locul avut în scala ierarhică socială toți cred cumva că gândesc bine pentru că mintea lor funcționează perfect.

Însă vă rog să înțelegeți că fiecare gând negativ, fiecare traumă avută, fiecare decepție sau nereușită precum și fiecare nevoie neâmplinită de care oamenii cred cu mândrie și tărie că le-au depășit, sapă adânc și ard mognit acolo în subconștient așteptând momentul să iasă la suprafață.

Gândurile copleșesc mintea iar cum azi în aceste vremuri din păcate gândurile devin din ce în ce mai negative, mai negre modul de acțiune devine eronat.

Azi oameni funcționează pe pilot automat fiind prea pe fugă în această viață plină de stress și griji astfel că subconștientul devine foarte funcțional și vă rog să ghiciți unde stau toate lucrurile urâte pe care voi odată credeați că ați scăpat de ele.

Astfel că voi credeți că gândiți dar vă lăsați conduși de o minte care joacă feste și cred că înțelegeți foarte bine când spun acest lucru pentru că fiecare dintre voi cel puțin o dată sa surprins făcând o acțiune dar fiind pierdut cu gândul în altceva putând în anumite cazuri la diferite acțiuni să își pericliteze viața proprie sau chiar a altor oameni.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie