Distribuie aceste articol!
Pin It

2020 06 08O viață pe medicamente.

Vrea cineva să trăiască sănătos?

Ce faceți pentru asta?

Din păcate adevărul realității nu arată bine pentru ceea ce înseamnă sănătate azi.

Oamenii pot găsi vinovați, un serviciu stresant, mâncarea pe fugă, lipsa somnului, etc. însă adevăratul vinovat sunteți doar voi.

Nici o boală nu apare din senin, absolut nici o boală și chiar dacă ar apărea este o boală transmisă din generații în generați lucru care ar trebui să vă facă foarte responsabili de faptul că în primul rând trebuie să trăiți o viață sănătoasă ca să nu declanșați boala moștenită dar și mai important să nu o transmiteți voi mai departe.

Toate bolile pleacă de la cap și chiar dacă nu credeți acest lucru o să îl realizați tacit pe pielea voastră mai devreme sau mai târziu când va apare întrebarea…de ce?

Știu că plecați încrezători în viață , medicina evoluează ,producția de medicamente este o industrie de triliarde de dolari, azi găsindu-se medicamente pentru absolut orice.

Un singur lucru mă frământă pe mine însă…azi când oamenii se pregătesc să locuiască pe marte, frontierele tehnologiei depășesc cerul, etc. …CUM SE FACE CĂ NU EXISTĂ TRATAMENT SAU INTERVENȚII CHIRURGICALE PENTRU ATACUL DE PANICĂ , ANXIETATE ȘI DEPRESIE CARE SUNT DOAR NIȘTE SIMPLE PROBLEMĂ DIN MULTITUDINEA BOLILOR PSIHICE???

Chiar nimeni nu vrea să vindece „nebunii” sau se confirma ceea ce spun eu de atâta timp?

Alegerea vă aparține întotdeauna, sunt convins că deja găsiți răspunsuri pe net la DR GOAGĂL la absolut orice și bine-nțeles vor fi binevoitori care vă vor motiva că „dacă viața vă dă lămâi să faceți limonadă’ însă adevărul este cu totul și cu totul altul.

Însă până atunci...există medicamente pentru orice , chiar și pentru a fi deștepți.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie