Distribuie aceste articol!
Pin It


73498006 1196664103852596 7105595170107686912 nOrice boală până la urmă se poate vindeca dar nu cu speranță ci cu credință.

Cred că nu mai este o noutate faptul că medicii îl pomenesc pe Dumnezeu în tot ceea ce se numește munca lor.

Astfel că Dumnezeu devine parte directă în știința și tehnica cu care oamenii sunt tratați.

Din păcate timpurile de azi grijile de zi cu zi, lipsa timpului și problemele apărute în viața oamenilor au făcut să se îndepărteze de El sau chiar să-L piardă.

Speranța care moare ultima de fapt nu are nici un rost dacă nu există această credință în care un miracol vă poate scăpa din tot ceea ce este rău și urât.

Oamenii au devenit mai realiști într-o nerealitate în care așteaptă miracolele de la alte surse iar acest lucru este foarte grav.

Cu siguranță vor exista medicamente revoluționale, operații cu laser , vaccinuri salvatoare însă să un uitați niciodată că aceste „minuni” la unii vor funcționa iar la alții nu.

Deci va exista o selecție , o selecție care încă nimeni nu poate demonstra dacă este naturală sau aleatorie cât despre cel mai tare învinge veți rămâne surprinși prin faptul că de multe ori cel mai slab este de fapt cel mai tare.

Iar ca să înțelegiți cu adevărat toate aceste lucruri să nu uitați niciodată faptul că peștele de la cap se împute iar oamenii pe mintea lor își pierd sufletul.

Cât despre suflet, dacă la creier absolut nu se prea poate interveni la suflet încă medicina și știința nu ia găsit nici măcar locul în anatomia umană.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie