Distribuie aceste articol!
Pin It

 60576613 1054943711357970 393082450676285440 nPrea puternici pentru a accepta, prea deștepți pentru a înțelege bolile psihice?

Toate bolile psihice se pot trata și vindeca dacă anterior apariției lor sunteți preventivi și binențeles aveți acest curaj de a accesa specialiști în acest domeniu.

Chiar și atunci când acestea apar la început prin acele atacuri de panică dacă la primul care te zguduie și te dă de pământ în loc să pierzi timpul cu tratamente ale simptomelor sau căutarea unor boli fizice responsabile a acestor simptome când de fapt voi știți foarte bine adevăratul motiv, încă se poate lucra asupra bolilor psihice astfel încât acestea să nu își facă locul bine stabilit în viața voastră.

Este absolut foarte greu să poți accepta poți avea sau  faptul că nu poți lupta cu ceea ce înseamnă bolile psihice și așa cum spuneam cu cât timpul trece mai mult acestea sunt aproape imposibil de vindecat.

Deșteptăciunea pe care vă bazați în viață, în reușitele din această viață și faptul că aceste reușite vă fac să vă simțiți puternici,  stăpâni asupra multor situații devin cel mai puternic dușman atunci când vine vorba de a te confrunta cu aceste boli psihice.

Astfel că oamenii cred că vor trece peste, vor depăși cumva momentul cum au mai făcut-o de multe ori, vor găsi ceva tratamente naturiste sau farmaceutice sau de ce nu o boală fizică care e responsabilă de fapt toate aceste simptome și este operabilă, deci cu șanse mari de vindecare.

Adevărul însă va fi crunt și chiar voi vă veți ajunge să vă întrebați la un moment dat de ce nu ați fost deștepți cu adevărat să puteți accepta încă de la început slăbiciunea voastră astfel încât să nu ajungeți în situația în care bolile psihice sunt deja bine înrădăcinate în viața voastră.

Niciodată nu este prea târziu devine atât de târziu încât veți pica și mai tare în ceea ce se numesc bolile psihice.

Vă rog să acceptați pentru binele vostru, pentru sănătatea voastră faptul că bolile psihice apar la oricine indiferent de vârstă, maturitate, religie, sex, situație financiară, intelectuală și socială și să acționați din timp tocmai pentru a vă bucura de o viață frumoasă.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie