Distribuie aceste articol!
Pin It

 46085516 944691625716513 5336311305512943616 nSă trăiești o viață cu anxietatea?

Anxietatea este atât de prezentă în viața oamenilor încât aproape face parte din ea.

Ușurința cu care oamenii cară această boală în viață este absolut de neînțeles.

Evident că această anxietate se instalează ușor și treptat creând un confort în acceptarea ei însă vă rog să realizați că anxietatea este o boală.

Ca să o puteți înțelege vă rog să o comparați exact cu o…carie, ea va evolua și se va agrava până la faza ireversibilă și netratabilă.

Aceasta ca și multe alte boli psihice apare datorită stresului care ciudat dar la fel ca și anxietatea pare să fie unanim acceptat de bună voie în viața oamenilor.

Credința că toate problemele dispar când dispare stresul este greșita pentru că odată instalată anxietatea ea însăși ca boală crează stres…din orice.

Anxietatea poate fi tratată și nicidecum nu mă refer la tratamentul medicamentos care doar combate simptomele și care pe termen lung nu are efecte benefice m, dimpotrivă iar acest lucru este menționat chiar în prospectul lor.

Însă de fapt mult mai greu ca tratarea anxietății este…recunoașterea și acceptarea ei ca boală pentru a putea fi tratată.

De aceea azi pare mult mai ușor să trăiești cu ea decât să o vindeci, ciudat este că viața trăită pe anxietate din păcate…nu este frumoasă iar puținele momente de respiro , gura aceea de aer caracteristică modului de acțiune al bolii(variațiuni a stărilor zilnice) ar trebui să vă facă să înțelegeți că dincolo de boală poate fi o viață frumoasă.