Distribuie aceste articol!
Pin It

 56157827 1026807457504929 7949109000237219840 nSe transmit energiile negative și se pot lua ca și un virus???

Fiecare om are în viață o anumită încărcătură, încărcătură care poate fi pozitivă sau negativă iar ceea ce este foarte important de știut este că cele două energii nu pot cohabita împreună.

Starea unui om depinde foarte mult de această energie pe care o are iar energiile sunt date de tot ceea ce înconjoară omul precum și acțiunile și modul de gândire al acestuia.

Evident că fiecare om trece în această viață prin anumite stări dar la început acestea nu fluctuează foarte mult dar în functie de ce stări predomină în viața voastră la un moment datacestea  încep să se consolideze și să vă caracterizeze.

Cu toții știu că la început aproape toți oamenii cel puțin din România începeau în orice discuție prin a se plânge de ceva, de orice și cu timpul lumea a început să îi evite chiar ei însăși evitau pe cei care erau setați pe negativ pentru că nu puteau să își verese negativitatea personală.

Ștințiific sa demonstrat că dacă într-o încăpere sunt 5 oameni setați pe emoții și stări negative și se introduce un om pozitiv acesta va prelua în nici măcar 15 minute starea acestora, viceversa având însă rezultate înfricoșătoare adică dacă într-o încăpere sunt 5 oameni care râd și au emoții pozitive și se introduce un subiect  care are emoții negative foarte puțin și după aproape 45 minute pot ca aceștia să influențeze starea celui negativ însă probabilitatea este foarte mare ca aceste să le schimbe starea în negativ în aproximativ...15 minute.

Acest experiment demonstrază 2 lucruri și anume că emoțiile se transmit și că mai puternice sunt emoțiile negative decât cele pozitive.

Ba mai mult ca să înțelegeți cu adevărat ceea ce spun este că cei cu emoții negative caută cu disperare oameni cu emoții pozitive tocmai pentru că simt o ușurare când văd că îi încarcă pe aceștia cu problemele lor.

De multe ori acești oameni negativi tocmai pentru a putea accesa oamenii pozitivi se transformă pentru a nu fi evitați începând acțiunile lor ușor exprimând bunătate, înțelegere etc. ca apoi să scoata la iveală toată artileria grea.

Ceea ce este evident însă este faptul că azi sunt din ce în ce mai puțini oameni pozitivi iar pe aceștia din păcate nu îi puteți accesa pentru că se separă din ce în ce mai mult de o societate în care datorită vremurilor în care stresul, nevoile, datoriile, prea multă muncă, apariția bolilor psihice precum și cele fizice, divorțurile etc. fac ca lumea să fie cotropită de această negativitate.

Repet și este foarte important, variațiile de stare sunt posibile la început pe perioade lungi dar dacă aceste se întâmplă foarte frecvent în timp scurt adică de la o zi la alta ca să nu spun de la o oră la alta acest lucru devine un indicator foarte important în diagnosticarea unei mari boli psihice și anume depresia.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie